Kundefordeler

Kundefordeler

Dersom du har strømavtalen StrømLeasingInnlandsSpot, Trygg Privat eller Fastpris 1-3 år i Eidsiva kan du sikre deg gode rabatter på billetter og produkter fra våre samarbeidspartnere.

Billettluka

Som stolt sponsor av 200 lag og foreninger i Innlandet tilbyr vi alle fordelskunder gratis og rabatterte billetter til idretts- og kulturarrangementer i Hedmark og Oppland. Akkurat nå kan du bestille billetter til disse arrangementene: 

Rabatter hos våre samarbeidspartnere

Som fordelskunde kan du få gode rabatter hos våre samarbeidspartnere. På Min Side finner du en komplett oversikt over hvilke rabatter som er tilgjengelige akkurat nå.

> Se tilgjengelige rabatter på Min Side

En gave som varmer

Fordelskunder i Eidsiva er med i trekningen av flotte premier hver måned! Vi trekker hele 50 heldige vinnere hver måned, og totalt 600 vinnere i løpet av 2017!  Det eneste du trenger å gjøre er å ha en av våre fordelsavtaler. Tidligere har vi blant annet delt ut en måned med gratis strøm, billetter til Hunderfossen og lyspakker fra Løiten Lys. 

Vi trekker ut tilfeldige vinnere, og alle som vinner får brev i posten om premien. Navn på vinnere blir publisert fortløpende på en egen side som du finner her.